Başarılarımız »» İNGİLİZCE OLİMPİYATINA KİLİS MEHMET DÖĞME KOLEJİ DAMGASI

Yabancı dilde adından sıkça söz ettiren Kilis Özel Mehmet Döğme Koleji geçtiğimiz hafta sonu bir başarıya daha imza attı.

Gaziantep’te Güney Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ve 15 özel okulun katılımıyla gerçekleştirilen  ENGLISH OLIMPIAD yarışmasına üç kategoride katılan Kilis Özel Mehmet Döğme Koleji öğrencileri katıldığı kategorilerde 2 birincilik ve 1 ikincilik alarak yine Kilis’in gurur kaynağı oldu. İngilizce öğretmeni ve zümre başkanı Nabi OĞUZCAN yarışmanın çok kapsamlı olduğunu aralarında bölgemizde bulunan birçok özel okuldan onlarca öğrenciyle yarıştıklarını ve çok başarılı sonuçlar aldıklarını ve başarıda en büyük payın özveriyle çalışan öğrencilerinin ve bu yarışmaya geniş zaman ayıran öğretmenlerin olduğunu ifade etti.

Yarışmaya Kısa Film , Resim ve Hikaye Anlatma dalladında katılan Kilis Özel Mehmet Döğme Koleji öğrencileri Kısa Film ve Resim dallarında birincilik, Hikaye Anlatma da ise ikincilik kazandılar.

Tarih: 30.01.2012

Diğer Başarılarımız